Våra föreställningar

Populariteten för trolleri har den senaste tiden stigit betydligt, det märker vi inte minst genom att besökarantalet aldrig någonsin varit så högt som det är just nu på våra föreställningar. Människor verkar helt enkelt behöva komma ifrån lite och bli hänförda och magiskt förtrollande, och vi förstår dem, det är precis så häftigt som det låter! Att vi dessutom har ett antal olika specialiteter i våra föreställningar har nog gjort att intresset för trolleri blivit ännu större och vi ser med glädje fram emot att ta in nästa generations illusionister till vår föreställning! Showerna vi har genomfört har varit många och vi tänkte kort gå igenom några här som varit extra roliga!

Åre
Det stämmer, vi har varit i Åre med vår förställning och det blev en helt fantastisk upplevelse. Något som vi brukar göra, när vi kan, är att anpassa showen efter platsen vi befinner oss på, och Åre var ett perfekt exempel där vi verkligen kunde vara kreativa med all den utrustning som fanns att leka med. Vi klär oss också enligt rådande stil, så det var nog ganska speciellt för publiken att se våra illusioner vara utklädda till skidåkare och snowboardåkare. Det blir lite lättare för vår publik att då relatera till våra aktörer, och därmed mer känna sig som en del av showen. Här blev det många skratt och gapande munnar, inte minst när en av illusionisterna spetsade en människa i publiken med fem olika stavar, efter vilket hon gick helt oskadd från upplevelsen!

Strömstad
Västkusten är alltid ett resmål som vi tycker om att besöka, människorna där är allra mest benägna till att vallfärda till våra föreställningar och också de som är mest intresserade av att vara med och delta i många av föreställningarna. Vi brukar ju försöka få in något av det lokala i våra shower, och som ni säkert vet så är Strömstad en historisk fiskestad, så det blev naturligtvis så att det laborerades med fiskenät och krokar. Krokarna var ett välkommet inslag, även om publiken blev lite nervösa när en av våra illusionister blev upphissade i krokar och de togs bort, en efter en, utan något blod. Saken var den att, efter att alla krokar vart borttagna, så hängde illusionisten kvar i luften, till synes svävande.

Vi ser fram emot många fler häftiga shower, runt om i landet, och hoppas att vi får se er där!