Medverkande i Trolleritider

I vår förställning så lämnar och kommer det till illusionister hela tiden men här tänkte vi presentera de som kommer att följa med ut på vår nästa turné. Vi hoppas såklart att ni kommer och ser vilka nya förmågor som kommit till, men naturligtvis kommer vi också har med oss några av de gamla goda favoriterna som många av er älskar att se uppträda! Här nedan följer en kort redogörelse över de vi vill att ni håller lite extra koll på.

David Brorsson
David är vår utbrytarkung. Det finns inte något som kan hindra denna karl från att bryta sig ut från någonting, oavsett hur omöjligt det än kan verka. Dessutom är han den typen som gärna testar sina gränser, där han blandar in mycket eld och vatten i sina nummer. De absolut häftigaste inslagen i hans show är när han låter elden krypa närmare honom eller när han blir nedsänkt i vatten. Hängandes upp och ner i en lina från taken så sätt han i en tvångströja som han måste ta sig ur innan elden har krupit ner ända från toppen av repet ner mot David som hänger upp och ner, fastsurrad. Eller varför inte när han blir nedsänkt i tank med vatten och måste tas sig ur därifrån på fem minuter, annars förseglas tanken? Det är mycket häftiga saker som David gör, och de måste bara upplevas! Än lever han.

Kristine Hemsworth
Kristine är vår kortgudinna som kan göra det mest fantastiska med kort, oavsett om det handlar om att trolla fram precis det kortet du tänkte på eller att dela ett äpple i två delar, enbart genom att kasta kortet igenom det. Det är ett häftigt och fartfyllt uppträdande som definitivt inte kommer bli tråkigt någon gång. Dessutom kan vi lova att lite eld och andra farliga saker är en del av showen!

Lucas Anderson
Skulle inte Lucas vara illusionist så skulle ha troligen arbeta som antingen skogsarbetare eller spetsare. Han har nämligen en förkärlek till att såga saker itu eller att sticka saker igenom dem, och det har skapat många orosmoment hos vår publik. Man vet inte riktigt hur han gör det, men på något sätt så har det aldrig spillts en enda droppe blod, vilken måste betyda att han vet vad han sysslar med. Eller…?