Våra sponsorer

Vi behöver vår rekvisita för att vi ska kunna genomföra våra nummer och det kräver att vi måste samarbeta med olika företag och organisationer för att vi ska ha möjlighet att ha det med oss på vägarna. Vi är därför mycket tacksamma för att vi har en mängd sponsorer som är precis lika hänförda av trolleriets fantastiska värld som vi är. Och vem vet, kanske kommer de att lära sig något när de får möjligheten att se våra shower?

Skämt och sido är våra sponsorer anledningen till att vi överhuvudtaget kan hålla på med det vi gör, och vi skulle verkligen vilja tacka dem för att de ställer upp så mycket så de gör för oss och vår föreställning. Tack vare dem kommer mängder av människor att ha möjligheten att upptäcka världen av trolleri och chockas av vad vi kan göra med en mängd olika saker. Det är också tack vare dem som vi har chansen att hitta näste store illusionist i publiken, för det är nämligen så att några av oss som uppträder först blev inspirerade till att själva bli illusionister, helt enkelt när de sett vår show. Ett stort tack, och här kommer ett extra tack till de som går genom eld och vatten för att vår föreställning ska vara möjlig!


Trademax
Vi vill verkligen tacka Trademax för att de ställer upp för oss i vått och torrt. Som ni säkert förstår så behövs det en hel del olika möbler när det kommer till trolleriföreställningar, och många av dem går sönder, slits ner eller tappas bort på vår resa genom Sverige. Trademax har verkligen varit en ovärderlig samarbetspartner då de inte tvekar med att skicka nya möbler till oss hela tiden, ofta med kort varsel. Det underlättar otroligt för oss och utan dem hade vi inte haft någon show. Vi har dessutom varit kreativa i hur vi använder de olika möblerna, till exempel så går vi hårt åt olika tv-bänkar, som används till att såga isär människor, eller helt enkelt trolla bort dem helt och hållet. Det finns outnyttjad potential i vanliga, enkla möbler. De är mycket effektiva att ha med i showerna, dels för att de ser ut som helt vanliga möbler som vem som helst kan ha hemma, skillnaden är bara att vi trollar med dem. Självklart uppmanar vi dock människor till att inte prova detta hemma!